معرفی سفیر یا نمایندگی
اخبار > مدارک لازم برای بورس دولت رومانی به دانشجویان خارجی


  چاپ        ارسال به دوست

مدارک بورس

مدارک لازم برای بورس دولت رومانی به دانشجویان خارجی

- دیپلم تحصیلی دبیرستان و دوره آموزشی - کپی تایید شده و ترجمه رسمی

- ریز نمرات دوره آموزشی یا معادل آن صادره و تایید شده توسط کشور ایران یا رومانی ( کپی و ترجمه رسمی )

- گواهی قابلیت زبان

- شناسنامه ( کپی تایید شده و ترجمه رسمی )

- گذرنامه ( کپی تایید شده )

- گواهی بهداشتی ( متقاضی بیماری ناسازگار با رشته انتخاب شده ندارد )

- اسناد و مدارک اقامت

- سیوی CUROCULLUM VITAE

- 2 قطعه عکس

- تکمیل دو فقره فرم درخواست از وزارت آموزش

- مدرک دال بر آدرس محل اقامت

- در صورت تغییر نام ، ارائه مدارک مثبته لزومی است

- اظهارنامه مبنی بر این که تاکنون در کشور رومانی در مقطع مورد تقاضا از بورس تحصیلی استفاده نکرده اند .

نکات مهم :

- لازم است مدارک فوق به زبان انگلیسی ، رومانی یا فرانسه ترجمه شده و توسط سفارت رومانی در تهران یا دفتر اسناد رسمی از دولت مبداء تایید شده باشند .

- تحویل دو پرونده ضروری می باشد . ( یکی شامل کپی های تایید شده به همراه ترجمه های رسمی و دیگری شامل کپی های کلیه مدارک پرونده اول )

- ارسال مدارک به این نمایندگی تا پایان وقت ادار 10 جون 2017


١١:٤٨ - 1396/02/25    /    شماره : ٤٥٤٧٥٧    /    تعداد نمایش : ٢٠٤



خروج




وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر