معرفی سفیر یا نمایندگی
اخبار > بورس تحصیلی از سوی دولت رومانی به دانشجویان خارجی 2019-2018


  چاپ        ارسال به دوست

مدارک لازم جهت اعطاء بورس تحصیلی

بورس تحصیلی از سوی دولت رومانی به دانشجویان خارجی 2019-2018

مدارک لازم جهت اعطاء بورس تحصیلی به دانشجویان خارجی از سوی دولت رومانی در سال 2019-2018 بشرح ذیل می باشد : 

- دیپلم تحصیلی دبیرستان و دوره آموزشی _ کپی تایید شده و ترجمه رسمی 

- ریز نمرات دوره آموزشی یا معادل آن صادره و تایید شده توسط کشور ایران یا رومانی (کپی و ترجمه رسمی )

- گواهی قابلیت زبان

- شناسنامه ( کپی تایید شده و ترجمه رسمی )

- گذرنامه (کپی تایید شده )

- گواهی بهداشتی ( متقاضی بیماری ناسازگار با رشته انتخاب شده ندارد )

- اسناد و مدارک اقامت 

- سیوی CURICULLUM VITAE

- دو قطعه عکس 

- تکمیل دو فقره فرم درخواست وزارت آموزش 

- مدرک دال بر آدرذس محل اقامت 

- درصورت تغییر نام ، ارائه مدارک مثبته الزامی است .

- اظهارنامه مبنی بر اینکه تاکنون در کشور رومانی در مقطع مورد تقاضا از بورس تحصیلی استفاده نکرده است .

نکات مهم :

- لازم است مدارک فوق به زبان انگلیسی ؛ رومانی یا فرانسه ترجمه شده و توسط سفارت رومانی در تهران یا دفتر اسناد رسمی از دولت مبداء تایید شده باشند 

- تحویل دو پرونده ضروری می باشد ( 1- کپی های تایید شده به همراه ترجمه های رسمی 2- کپی های کلیه مدارک پرونده اول )

- ارسال مدارک به این نمایندگی تا پایان وقت اداری 12 مارس 2018

به درخواست های بعد از این تاریخ رسیدگی نخواهد شد 

برای کسب مزید اطلاع به آدرس های ذیل که به زبان های انگلیسی ؛ فرانسه و رومانیایی است مراجعه نمایید .

http:// www.mde.ro/node/10250

http://www.mde.ro./en/node/10251

مقاطع تحصیلی اعطاء بورس و مدت آن : 

- لیسانس از 3 تا 6 سال

- فوق لیسانس 1/5 تا 2 سال

- دکترا 3 تا 4 سال 


١٥:٠٤ - 1396/11/05    /    شماره : ٤٩٧٤٨١    /    تعداد نمایش : ١٥٩



خروج




وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر